Με την παρούσα επιστολή, το ΔΣ και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σικινητών θα ήθελαν να προσκαλέσουν όλα τα μέλη του στην ετήσια κοπή της πίτας και Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Μικρολίμανο του Πειραιά.
Η συνάντησή μας αυτή έρχεται μετά από πολλούς μήνες αδράνειας του Συνδέσμου, γεγονός που μας προβληματίζει και μας ανησυχεί για το μέλλον του καθώς υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη εξωστρέφεια, συμμετοχή και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών. Ήρθε η στιγμή να ξαναβρεθούμε.
Η συμμετοχή των μελών σε αυτήν τη διαδικασία είναι πιο κρίσιμη και σημαντική από ποτέ, καθώς ο Σύνδεσμος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα λειτουργίας που εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξή του, με βασικότερο όλων την έλλειψη έμπρακτης συμμετοχής των μελών στην λειτουργία και διοίκηση του.
Ο Σύνδεσμος Σικινητών αποτελεί έναν ιστορικό σύλλογο με πολυετή δράση και εξέχουσα σημασία στις καρδιές των απανταχού Σικινητών. Επί ολόκληρες δεκαετίες μας ενώνει με έναν και μόνο γνώμονα, την αγάπη για τη Σίκινο. Η ομαλή λειτουργία του προϋποθέτει συλλογική δουλειά με ενεργό Διοικητικό Συμβούλιο και όχι μονοπρόσωπη διοίκηση που εξυπηρετεί την προσωπική ατζέντα του εκάστοτε προέδρου. Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τις κοινωνικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας και ιδιάιτερα των νέων ανθρώπων, να διασφαλίσουμε το μέλλον του συλλόγου και να του δώσουμε την αξία και τον χαρακτήρα που του αρμόζει σήμερα, το 2023. Σήμερα, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ, να ενδιαφερθούμε έμπρακτα για τον Σύνδεσμο και τις αξίες που αυτός πρεσβεύει, δίνοντας αρχικά το παρόν στην Γενική Συνέλευση της 19ης Φεβρουαρίου η οποία θα μας προετοιμασει και για τις απαραίτητες Αρχαιρεσίες του Μαρτίου για την εκλογή νέου ΔΣ. Τα θέματα της συζήτησής μας είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα και η ανάγκη συμμετοχής όλων των μελών είναι ζωτικής σημασίας. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο ποιοτικό θα είναι και το αποτέλεσμα της συνάντησης μας.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης θα προσφερθεί καφές ενώ μετά την συζήτηση θα κόψουμε την πίτα μας και θα απολαύσουμε ένα ελαφρύ γεύμα και ποτό στο εξαιρετικό περιβάλλον των εγκαταστάσεων του Ιστιολοικού Ομίλου Πειραια στο Μικρολίμανο, για να ολοκληρώσουμε την συνάντηση μας με χαρά και καλή παρέα.
Με την ευχή ότι η μέρα της ετήσιας κοπής της πίτας μας θα αποτελέσει την έμπνευση και την αφορμή για τη νέα υγιή πορεία του συλλόγου μας, το ΔΣ και ο Πρόεδρος αναμένουν με χαρά τις προτάσεις και τις υποδείξεις σας. Το ενδιαφέρον όλων είναι αναμφισβήτητο, είναι όμως επιτακτική και η παρουσία των μελών στη συνάντηση της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.
Ώρα προσέλευσης: 11:30πμ
Διεύθυνση: Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
Συγκοινωνία: Τρόλεϊ 20, Αφετηρία: Νέο Φάληρο (μετάβαση από Ηλεκτρικό με τα πόδια 3') Ώρες αναχώρησης: 10:05, 10:40, 11:10 π.μ. / Τερματική στάση: Ναυτικός Όμιλος.
Ή με τα πόδια από τον Ηλεκτρικό, σταθμός Νέο Φάληρο μέσω πάρκου ΣΕΦ και ακτής Δηλαβέρη, 19' με τα πόδια
Ή Μετρό Γραμμή 3, Σταθμός Δημοτικό Θέατρο (20 λεπτά με τα πόδια)
Θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας με email ή sms!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948665225, 6974870950