Αγαπητοί Σικινιώτες,

αφού ευχαριστήσουμε όσους προσήλθαν στο γραφείο του Συνδέσμου για την Γενική Συνέλευση της Κυριακής, 26 Μαρτίου, σας ενημερώνουμε ότι λόγω έλλειψης απαρτίας αυτή θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή, 2 Απριλίου, την ίδια ώρα, στις 10:00 το πρωί, αυτή τη φορά ανεξαρτήτως απαρτίας, όπως ορίζει το καταστατικό.

Στην επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του ελέγχου από την Ελεγκτική Επιτροπή και η απαλλαγή του ΔΣ. Θα ακολουθήσει η δια ζώσης εκλογή των μελών του νέου ΔΣ ώστε να κλείσει ο κύκλος των εκλογών που ξεκίνησε με τις ηλεκτρονικές εκλογές της περασμένης Παρασκευής.

Να τονιστεί ότι τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής εκλογής θα «ξεκλειδώσουν» με το κλείσιμο της φυσικής κάλπης στις 2 Απριλίου και θα καταμετρηθούν από την εφορευτική επιτροπή μαζί με τις δια ζώσης ψήφους.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε από όσους δεν έχουν ψηφίσει να το πράξουν την Κυριακή 2 Απριλίου βοηθώντας έτσι έμπρακτα τον Σύνδεσμο να επανεκκινήσει! Θα είναι για το καλό της Σικίνου!

Για να πάρετε μέρος δεν χρειάζεται να είστε τακτοποιημένοι οικονομικά, μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή των ετών 2022 και 2023 και να αποκτήσετε δικαίωμα ψήφου ώστε να ψηφίσετε αμέσως μετά.

Σας περιμένουμε.

Γραφεία Συνδέσμου: Θαρύπου 6, Νέος Κόσμος (Μετρό: Συγγρού-Φιξ, Τραμ: Κασομούλη)
Πληροφορίες: 
6983 598754